OPEN Foundation

Search
Close this search box.

Johns Hopkins “Bad Trip” Onderzoek

Share This Post

badtripsgraphic508Het Psilocybine onderzoeksteam van Johns Hopkins heeft hulp nodig. Om de complexe, en vaak uitdagende ‘bad trip’ ervaring te bestuderen, is het Psilocybine Onderzoeksteam bezig met een anonieme enquête op het internet. Mocht je ooit een dergelijke ervaring hebben gehad, dan stellen de onderzoekers het zeer op prijs als je de enquête invult. Heb je zelf nooit een ‘bad trip’ gehad, maar ken je mensen die er wel bekend mee zijn, twijfel dan niet om de link door te sturen.

Doe mee en deel: http://www.shroomsurvey.com

ACHTERGROND: Zoals je wellicht kunt herinneren, hebben we het afgelopen jaar een internetonderzoek gedaan om uitdagende ervaringen (zogenaamde ‘bad trips’) na het nemen van psilocybine in kaart te brengen. De resultaten van deze vragenlijst waren erg interessant en zullen resulteren in twee of meer publicaties. Als onderdeel van de analyse van de data van dat onderzoek, hebben we een tweede versie van de vragenlijst ontwikkeld die moet leiden tot de uiteindelijke ontwikkeling van een psychometrisch sterke ‘Challenging Effect Questionnaire’, waarvan we hopen dat het een significante bijdrage zal gaan leveren aan het wetenschappelijk inzicht op het gebied van psilocybine. Dit werk zal een aanvulling zijn op ons gepubliceerde en lopende werk naar het valideren van een vragenlijst die door psilocybine geïnduceerde mystieke ervaringen in kaart kan brengen.

OPEN Foundation

Join ICPR 2022 Online!

ICPR features world-leading experts from many academic disciplines, including psychiatry, psychology, neuroscience, anthropology, ethnobotany, and philosophy who come together to give a scientific conference for academics, therapists, researchers, clinicians, policymakers, and members of the public. Get your ICPR 2022 livestream ticket today and use the code OPENLIVE30 at checkout for a €30 discount.

Learn More

INTERESTED IN PSYCHEDELIC RESEARCH AND THERAPIES?

Subscribe to our new OPEN-Minded newsletter to stay in the loop, hear about our events, and become a part of a community dedicated to advancing psychedelics.

By clicking subscribe, I confirm to receive emails from the OPEN Foundation and agree with its privacy policy.

16 July - NDE's and Psychedelic Experiences: Commonalities & Insights

X